Bevásárlólista: Téli alapdarabok



Hétvégén téli bevásárlásra készülök a Corvin plázába. Szeretem mert közel van és minden kedvenc üzletem megtalálom benne.

Próbáltam utánabogarászni neten azoknak az üzleteknek a kínálata után amiket mindenképpen meg akarok nézni, de nem sok sikerrel. Időt akartam spórolni, de szerintem ha ezt az időt az üzletekben töltöm sokkal hasznosabban teszem :D Nem értem, hogy miért nem képesek a teljes árukészletet feltenni a weboldalaikra, amikor nem feltétlen cserélnek árukészletet minden hónapban, hanem csak szezononként és köztes kis frissítéseket csinálnak. Ilyen például a C&A. Az alapdarabokat innen és a H&M-ből szeretem beszerezni, mert azok itt a legjobb minőségűek abban az árkategóriában amit még meg tudok fizetni. És üzemeltetnek egy weboldalt... MINEK??

Szóval kell nekem egy új kabát. Nálam ez nem fogyóeszköz, ha van egy jó kabátom 2-3 évig kitartok mellette, ezért a kicsit drágább kabátra is szívesen áldozok. Pár hete voltam a C&A-ban és akkor kiszemeltem de nem próbáltam fel, és sajnos képet sem találtam róla, de a H&M-es cuccok között van egy pontosan ugyanolyan, és kb kétezerrel drágábban, de az illusztrálás kedvéért beteszem:


Nagyon tetszik, habár keki színű és én nem kedvelem sem a zöldes sem a barnás árnyalatokat az öltözékemben, szürkében nincs, de a szőrme kapucni és a sportos kivitel nagyon bejön. Aztán persze lehet felveszem és fejvesztve menekülök... :)

Kell egy farmer, lehetőleg csőszárú, enyhén magasított derekú, hogy a kényesebb területeket összefogja. Két hónapja vettem egy nagyon klasszat, szintén H&M, de inkább szövet jellegű és nem farmer az anyaga, fekete.

Kell egy sál vagy kendő, ami lehetőleg párducmintás és szürke túnusú - nem tudom miért pont ilyet, de ez bekattant és nekem most ez kell... remélhetőleg találok is valahol.


Anyutól kaptam egy csodaszép színű borvörös leggingset, ehhez keresek hosszított kötött felsőt. Van egy szürkém ami tökéletes is lehetne, csakhogy ma felpróbáltam és rövidebb, mint amire emlékeztem, határozottan nem leggingshez való max csizmával és egy rövid szoknyával. (Ha még nem vettétek volna észre, a szürke színt nagyon kedvelem, ahogy a sötétebb farmerszineket és a fehéret, bordót, lilát, púderszínt és türkizt, könnyen lehet hogy a ruhatáram 90%-a ezekből áll)

Kell valami csipkés:

 

Ezeket 3.990 Ft-ért vesztegetik, de biztos találok valahol olcsóbban hasonlót.

Kell még egy csizmácska, mert a szeptemberben vásárolt bézs mellé KELL egy szürke :) Ezt a Tally Weijl-ben tervezem megvenni, 4.000 Ft környékén van és JOY kuponom is van hozzá :). Takkoból farmeringet és trikó fölé laza kardigánt vagy pulóvert kellene. Persze minden számítást keresztülhúzhat az a tény, hogy november nyolcadikán teljes árukészletcsere van a HÁDÁ-ban :):)

Természetesen valami bizsut is be kell szereznem, valami télies formájú fülbevalót például, vagy egy díszesebb karkötőt.

És néhány ihletadó fotó:













Ti már beszereztétek a téli szezonra valókat?




4 megjegyzés:

  1. Szia!
    Régóta olvasom a blogod (már fel is iratkoztam). Ezt a bejegyzést nem bírom ki szó nélkül. Mintha a saját listámat olvasnám! Az inspirációk közül meg is van a kedvenc: alulról a 3. egy az egyben kell!!! :) A C&A-nál én a lengyel oldalt szoktam nézegetni, mert ott vannak képek és általában az árak is ugyan azok mint nálunk.
    Jó vásárlást!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Hajni! :)
      Köszönöm a feliratkozást, és te vagy az első hozzászóló :):)
      Igen, az a kép nagyon egyben van. Te láttál már valahol ilyen anyagú kardigát? Mert ez szerintem nem kötött anyag, hanem inkább valami szövetféle.
      Köszi a C&A-s tippet:)

      Törlés
    2. Nincs mit :)
      Szerintem is szövet,sajnos nem tudom, hol lehetne ilyet vásárolni :( pedig biztos jó meleg!

      Törlés
  2. I'm personally a big fan of levendulacafe blog. Thanks for sharing this post.
    clipping path


    VálaszTörlés

Ez egy személyes blog, kérlek ne használd termékek vagy más oldalak reklámozására a hozzászólásod!